Lax med fetaost och oliver

Lax med fetaost och oliver

Lax med fetaost och oliver.

Tid: ca 30 minuter
2 portioner

Ingredienser

  • 2 bitar laxfilé
  • 100 g fetaost
  • några små kvistar basilika
  • 1 msk pumpafrön
  • 1/2 citron
  • 20 svarta oliver
  • 1 msk olivolja
  • salt och peppar

Gör såhär

• Blanda fetaost, bailika, pumpafrön och pressa citronen.
• Lägg över fetaoströran på fiskarna.
• Hacka oliverna i skivor och tryck in i röran.
• Krydda med peppar och salt.
• Grädda i ugnen ca 20 min i 200 grader. Är laxen fryst kan den stå kvar i ugnen i ytterligare 5 minuter.
• Servera gärna med grönsallad.

Tips!

• Pröva med getost.

Lax med fetaost och oliver
1 röst

LCHf-appen Pro 500x levamedlchf