Köttfärsbiffar med fetaost

Köttfärsbiffar med fetaost

Enkelt recept på smakrika köttfärsbiffar.

Tid: ca 35 minuter
Portioner: 4

Ingredienser

  • 500 g nötfärs (eller blandfärs, fläskfärs)
  • 120 g fetaost
  • 1 ägg
  • 1 dl vispgrädde
  • några kvistar persilja
  • lite oregano
  • lite salt och peppar
  • 25 g smör

Gör såhär

• Smula fetaost med en gaffel.
• Blanda fetaost, kött, ägg, grädde och kryddor i en bunke.
• Forma till 4 stora biffar och stek i smör i några minuter på båda sidorna tills de är färdiga.

Tips!

• Biffarna är ganska stora, så nagga lite med en liten vass kniv under stekning så de blir ordentligt tillagade.

Tillbehör som passar

Broccoli och blomkalsmos Champinjonsås Tomatsallad

Köttfärsbiffar med fetaost
30 röster

LCHf-appen Pro 500x levamedlchf