Hamburgerbröd

Hamburgerbröd

Hamburgerbröd

Till hamburgare eller som vanliga frukostfrallor. Bra konsistens och god smak.

Tid: ca 45 minuter
2 bröd

Ingredienser

  • 1 ägg
  • 1 dl vatten
  • 1 dl riven ost
  • 1 dl pofiber
  • 1 msk fiberhusk
  • ½ tsk bakpulver
  • lite salt
  • lite sesamfrön

Gör såhär

• Blanda alla ingredienser förutom sesamfrön i en lagomstor bunke.
• Täck över med en duk och låt svälla i 20 minuter.
• Sätt ugnen på 200 grader.
• Dela degen i två lika stora delar och forma dem till fina bollar.
• Toppa med sesamförn och grädda mitt i ugnen i 20 minuter

Tips!

• Brödet går att frysa för senare användning.

Hamburgerbröd
30 röster

LCHf-appen Pro 500x levamedlchf

  • Mats wiik

    Är inte 12 % lite för mycket och då med en så vit kolhydrat som potatis?

    • Maddox

      Po-fiber väger ju inte så mycket, så totalt blir fet inte speciellt många % kolhydrater i dom här;)