Äggburgare

Äggburgare

Hamburgare med ägg. Istället för bröd använder vi fräscha salladsblad med coleslaw som tillbehör.

Tid: ca 50 minuter
Portioner: 4

Hamburgare

  • 600 g nötfärs
  • 5 ägg varav 4 stekta
  • 1 tsk worcestershire sauce
  • smör
  • salt och peppar
  • salladsblad
  • 4 ostskivor
  • lite finhackad rödlök

Gör såhär

• Blanda nötfärs, 1 ägg, worcestershire sauce, salt och peppar i en bunke.
• Forma fyra platta hamburgare och låt dem vila en stund i kylskåpet.
• Stek sedan i rikligt smör på båda sidorna.
• Lägg ostskivor på burgaren som får smälta under stekning.
• Stek 4 ägg.
• Servera i salladsblad och stö över lite rödlök.
• Salta och peppra.

Tillbehör som passar

Coleslaw Hamburgerdressing

Äggburgare
2 röster

LCHf-appen Pro 500x levamedlchf